Соняхи sunflowers by jena woodhouse

Валео Лученко
Я попрохаю поле соняхів цей простір чатувати
На випадок якщо, ти прямувати будеш
Із заходу на схід, чи з півночі на південь,
тому що то їх чин за сяючими в небі слідкувати...
Весь день - від рання, до смеркання
на шиєчках тендітних повертаючи
ті дивні золоті голівки,подібно дітям в хорі,
що за руками дириґента слідкують в напівтрансі.

Та як же діють соняхи без світла в глупу ніч?
Вони безсило, ніби потомившись, схиляють голови важкі,
насправді ж - так вони ховають свій сум-розпуку за
джерелами проміння...

Ориґінал - тут:
http://www.stihi.ru/2003/02/28-1108