Транс

Валео Лученко
Голос-володар – низький оксамит.
Мить переходу – вічність.
Стукає в Браму мій бідний двійник, диво_асур_перехожий
Місто не загримить, місто не загуркоче...
Зачепившись за нитку, Серце щемить, Серце мов птаха
тріпоче...
Хочу прошепотіть кодову фразу.
Марно...
Голос-володар – низький оксамит
Тепло, погоже, гарно...
.......
В люстро дивлюся,
у глибину моря.
Кволо питаю відлуння свого –
Як звідси вийти, ступати куди?
Відповідь –  “Тихо... Спати,  Спати”
Хороше, гарно, мило...
...........
Камінна долівка,
Пустеля гола...
Нині і повсякчас
простором_часом моїм заволодів
Голос.

24.06.2003 - 01.05.2013