В скриньку твою приходять листи

Валео Лученко
***

В скриньку твою приходять листи
Ти їх чомусь не читаєш
“Де ти,
.........де ти,
.................де ти?” –
в Інтернеті волає мій голос
Марно...
.............Надії немає...
Філіжанку чаю
..................вливаю в сухе,
........................посивіле від болю
..............................................горло...
Мало статися
………………Те, що сталось.
А сталося що?
………………Навіть не знаю...
Чекаю...
Лишилось ...
.................Зосталось...
.....................крихке як останній лід
тендітне і ніжне
як голос -
голос оголених нервів
віршів твоїх
……………лютневих...
Березневих немає
Немає квітневих,
.........................Немає травневих
Немає,
............Немає,
.......................Немає....

29.06.2003