Письмо Abroad

Невада Смит
Кой черт тебя понёс за океан?!
They are already dead before they’re born…
You
Can’t get no love with fucKen-mannered fellas
Can’t get no drive with condom-saved callboy.
А я тобою и поныне пьян…
Рублюсь тут, на Калиновом мосту…
Змий целит в печень русского Джедая…
Oh, darling! Bring back home your sweetest ass!
` Cause I’m all in, I do my lonely dying…
Куда пишу? В молчанье. В пустоту…