Самое время! Айзек Азимов

Михаил Лукашевич
Самое время!

По весне объявила Аврора:
«Я покончу с невинностью скоро.
Всюду птицы поют
И деревья цветут –
И к тому же мне минуло сорок».

Time Indeed

“It is time,” said a woman from Devon,
“To exchange maiden bliss for sex heaven.
There is music, it’s spring,
Flowers bloom, birdies sing;
And besides I just turn thirty-seven.”