I wanna be with you

Forgiven Sinner
I wanna lose control.
I wanna lose my mind,
But in this crazy world
I don't wanna be blind...
A thousand wicked ways
Seduce me to select...
All night the endless pain
Distroy's my tired head...
I wanna fly away
But i have broken wings...
I wanna be with you,
But can do anything...