Angel

Валентинка
Ангел мій, тебе кохаю!
Світе мій, тебе люблю!
Я без Тебе помираю,
Я без Тебе не живу.
Та поглянь на мене ж ясний!
Та прийди ж до мене божий!
Адже Ти такий прекрасний,
Ні на кого більш не схожий.
Твої губи, очі, постать,
я від них мов шаленію,
Ну зайди ж до мене в гості,
Я протебе тільки мрію.