Перший сн г

Валентинка
Перший сніг,
Як перший крок,
Наче сміх летав на дворі
Сповнений любові.
Дякувати долі,
Що зустрілися вони
На прекрасній цій землі
А тепер вони удвох
Будуть йти хоч до зірок
Це був їхній перший крок.
Перший сніг,
Як перше слово
А для них воно не ново,
Лиш скажіи:
   "Тебе кохаю."
Все це буде тільки так,
Я напевне, я це знаю
Це був їхній перший знак.