Анёлы

Елена Болотова Шанькова
У небе анёлы крыламі машуць.
Я іх чакаю. Мо што-небудзь скажуць?

У небе анёлы сяюцца, танцуюць.
Людзі не бачаць, людзі не чуюць.

У небе анёлы за нашыя душы
Моляцца шчыра, кааб Бога ỳзрушыць.

У небе анёлы над грэшнымі плачуць.
Як жа нам цяжка дарогу ỳбачыць!

У небе анёлы цудоỳна спяваюць,
Божую веліч спрадвек праслаỳляюць.

У небе анёлы крыламі машуць.
Можа, «дабранач» мне ціхенька скажуць?

Мінск, 10.09.03г.

******************
Ангелы в небе

В небе ангелы крыльями машут.
Я их жду. Может, что-нибудь скажут?

В небе ангелы смеются, танцуют.
Люди не видят, люди не слышат.

В небе ангелы за наши души
Моляцца искренне, чтоб Бога растрогать.

В небе ангелы над грешными плачут.
Как же нам тяжело дорогу увидеть!

В небе ангелы чудесно поют,
Божее величие испокон веков прославляют.

В небе ангелы крыльями машут.
Может, "спокойной ночи" мне тихонечко скажут? (бел.)