Твой анёл

Елена Болотова Шанькова
Я называỳ цябе анёлам…
Aldan

Ты называỳ мяне анёлам.
Тваё каханне мне дала крылы.
Ты быỳ ласкавым, ты быỳ вясёлым…
Мой любы, што я з табой зрабіла?!

Дзе тыя вочы – пяшчота, радасць?
Дзе тыя рукі – надзея з верай?
Дзе, раптам, знікла душы цікавасць?
Усмешкі колер зрабіỳся шэрым.

Прабач, мой мілы, за тыя страты.
Прабач за ночы ỳ адзіноце.
Прабач, што вінаỳ маіх багата.
Прабач за ỳсё, што цябе клапоціць!

Жыццё б аддала за пацалунак,
За дотык сціплы і смех вясёлы…
Прыйдзі мне, любы, на паратунак…
Прабач і выбаỳ свайго анёла!

Мінск, 10.09.03г.


***********************
Твой ангел

Я называл тебя ангелом...
Aldan

Ты называл меня ангелом.
Твоя любовь мне дала крылья.
Ты бал ласковым, ты был весёлым...
Мой любимый, что я с тобой сделала?!

Где те глаза - нежность, радость?
Где те руки - надежда с верой?
Куда, вдруг, исчезло души любопытство?
Улыбки цвет стал серым.

Прости, мой милый, за эти потери.
Прости за ночи в одиночестве.
Прости, что вин моих много.
Прости за всё, что тебя волнует!

Жизнь бы отдала за поцелуй,
За прикосновение скромное и смех веселый...
Приди ко мне, любимый, на помощь...
Прости и спаси своего ангела!