Щоденник 2002 Нарешт Рогань-джаз

Amsterdam
палю свічкою салфетки в модному арт-клубі...

дивлюся в очі людям навколо...

перечитую твого листа...

знову відчуваю смак акації на язиці...

знову переді мною Дніпро...

в душі звучить "and she's buying the stairway to heaven"...

все як тоді...

пам'ятаєш?

чи не так?

дивний стан... 

напевно так відчувають себе наркомани коли остаточно зіскакують з гачка залежності від укола, затяжки чи понюшки...

я все ж таки звільнився від свого минулого...