Ранок утро для вiкторii всесвiт

Фалс
Кришталевими каплями ранок
Сны прогнав
I багряне промiння,
Геть россiяло мороки ночi
А на квiтках-повiках роса,
Випада наче сльози дiвочi
У долинi туман по рiцi
Протiка, так молочно-казково
Новий день наступив на Землi.
Що принiс? Нам оце невiдомо