Я хочу тебе сказать...

Skomorox
                For you, Ю.Ю.
 Я хочу тебе сказать
 Полезай ко мне в кровать.
 Я хочу тебя потрогать,
 Я хочу тебя обнять
 И хочу при ярком свете
 Я тебя поцеловать.
 Хоть немного ты ленна,
 Но зато красна, нежна.
 Со своею красатою
 Ты как будто бы княжна
 Накрываешь добротою,
 Хоть пока и не жена.

 Я хочу произнести,
 Что у нас сошлись пути.
 Я хочу сказать спасибо
 Или, напросто, прости.
 Но  от этих слов красивых
 Ты смотри не улети.
 Я хочу тебе сказать
 Полезай ко мне в кровать.
 Я тебя уже потрогал
 Буду только целовать,
 Или только обнимать...
 *****************
 Закричу еще раз громко
 Полезай ко мне в кровать
 Будем тихо, мирно спать.

------------------------------------
вольный первод на болгарский автором
http://www.stihi.ru/avtor/anita765

Аз искам да ти кажа...

Колко искам да ти кажа –
бъди сега и винаги до мен,
да те докосвам и да ти покажа
прегръдката си в светъл ден.
Ти светиш с ярка светлина,
аз искам устните ти да целуна.
Поникнала от нощна тишина,
те виждам нежна, лунна.
Опивам се от твойта красота
и ставаш моята принцеса,
а ти отвръщаш с доброта,
жената в себе си понесла.

Искам много да ти кажа –
пътят ми със твоя се пресича
или само да ти благодаря.
Да ми простиш, че те обичам.
Ти само виж и не отлитай,
за теб са думите красиви.
Целувам те, а ти не питай,
ще бъдем ли до край щастливи.

И колко искам да извикам –
бъди най-топлата прегръдка.
В съня си с тебе да политна,
а ти до мене да потръпнеш.