Укради мене, укради

Тамара Сагата
Укради мене, укради
Геть із міста, де заздрістні люди
Чорні помисли й чорні мости
Над чорними ріками всюди.
Укради мене, укради
Ген за обрій, щоб не догнали
Ні старости чужі ні свати
Світлих крил моїх не ламали…

02-03/2003