Вперше

Аня Райз
Вперше
Я поступаюся місцем сонцю
І не питаючи навіть що це
Слухаю вітер
Майже
Зростаюсь з тілом і вчуся жити
Стріляти в серце і знов хотіти
Слухати вітер
А зранку
Я - жовта пляма, я знову сонце
І я почула! Я знаю що це
Це твій подих, ти поруч
Вперше