Шлях до З рки

Андрей Повар
Нехай погляне любій в очі
Візьме в обійми стан дівочий
Чоловіку вітер тихо прошепоче
Чекати треба, любі, ночі
Матуся ніч Вам вкаже зірку
І шлях до неї, але тільки
Вам необхідно зрозуміти
Не варто без кохання жити
Життя без нього справжні муки
Немов на серці каменюки
Так збережіть своє кохання
Умова перша і остання