борщ сало ковбаса

Бимот
Картоплі біль і щем
та бурякова страта
постали в нас борщем,
що сниться мені в Штатах.

Пройшов я ввесь Wal Mart
там усього немало,
та в шлунку хтось вола
і дума лиш про сало.

нема що говорить
Америка - краса,
Я міг би у ній жить
якби не ковбаса.