Не шукай укра нською

Alexandr Shevchenko
Ти шукаєш мене у снах,
Ти плекаєш мене в думках,
Ти гукаєш мене в піснях,
Ти втрачаєш до мене шлях.

Я живу, де шукать дарма,
Де панує журба сама,
Де навколо – лише зима,
Я живу, де тебе нема.

І триває запеклий бій,
Щоб зібрати уламки мрій,
Повернути тепло надій
І сказати собі: „Радій...”

Ти останній мій шлях втрачай,
Ти в думках мене не плекай,
Ти в піснях мене не гукай,
Не шукай мене... не шукай.