***

Ищущий
Розумієш, я тебе обожнюю.
І кожний мій подих іде
Твоєму в такт подиху кожному.
Ти для мене - єдине святе.

І якщо навіть небо захмариться,
Сонце зникне. Й тоді пролетить
Непомітно небесна кара ця,
Бо для мене сонце - це ти.