Укра на в 2050 роц в ршований шк льний тв р

Марина Чиянова
Країна рідна розквітає –
Майбутнє світле нас чекає,
Немає голоду, війни,
Все навкруги як уві сні,
Блакить весела в небесах
І радість, посмішка в очах,
Весь світ Вітчизну нашу поважає,
Країною могутньою вважає.
Таланти розквітають, як ніколи,
Найкращі академії та школи
Вирощують поетів та учених,
Їх здібностей багато незбагненних.
Усі щасливі, добрі та багаті,
І кожен проживе життя у хаті,
Де буде все, що тільки йому треба,
Ніхто не буде жити просто неба.
У кожного своя важлива справа,
Бо працювати люди мають право,
А головне в житті – не лінуватись,
Добробуту в країні домагатись