Зроби крок мен назустр ч...

Игорь Кимов
Зроби крок мені назустріч,
Не приховуй своїх ти почуттів,
Здолай свою ти нерішучість,
Чому у житті я тебе зустрів ?

Чому Бог нас звів,
Щоб спробувати наш дух на міцність,
Щоб Душі наші не чорствіли без почуттів,
А може Він на мить хотів подарувать нам вічність ?

А вічність - це кохання,
Це музика Душі,
Вічність - це мрії і на майбутнє світле сподівання,
Це добро, що все навкруги вершить.

Зроби крок мені назустріч,
Не приховуй своїх ти почуттів,
Здолай свою ти нерішучість,
Недаром Бог у житті нас звів...