Я журавлем злечу в веч рн небо...

Игорь Кимов
Я журавлем злечу в вечірнє небо,
Щоб доторкнутися чолом до хмар,
Зірки мене завжди манять до себе,
Візьми в політ мене, Ікар.

Я облечу всю Землю навкруги,
У пошуках притаманеного щастя,
Господь, мені допоможи,
Убережи мій шлях від невдачі і напастя.

Я знайду казкову ту країну,
Де заспокоїться моя Душа,
Де прокричу я свою пісню журавлину,
І де бажання до життя мене не буде залишать.

Я тут знайду своє кохання,
Залишать мене тут печалі і тревоги,
Знайду я тут щасливі сподівання,
Я ближче буду тут до Бога.

Я журавлем злечу в вечірнє небо,
Щоб доторкнутися чолом до хмар,
Зірки завжди мене манять до себе,
Візьми в політ мене, Ікар...