Як порожньо без тебе!

Алёна Новикова Кочук
Як порожньо без тебе!
                Місто марить
Твоїми кроками.
            І осінь, жовта вщент,
Жене по небу
            безпритульні хмари,
На самоті
         втішаючись дощем.

Мій жовтий смуток!
             Гіркота горіхів
В твоїм мовчанні.
            Пам"ять - дивна річь,
У її турботах
            дуже мало втіхі,
Листи і листя -
              пил її доріг.

Час має право
            бути невблаганним,
Та я не хочу,
           щоб поглинув час
Моє осінне
          мовчазне кохання
Із болем
         у зневіренних очах.
17.09.03