Пасхальное

Е-Луб
Нина Халатюк. * * *

Звонкие ручьи,
веселая капель.
Горластые грачи -
говорун Апрель.

Газета "Комунiстичний шлях" 14 апреля 1988

Е-луб. Пасхальное

О звонкие ручьи -
апрельская вода.
На Пасху - куличи
и яйца завсегда!