Треба добрячий дубець.. исправьте ошибки, а?.. 0

Элеанна Nyelle
первый блин, так сказать.. многие слова писала просто наугад, если кто конструктивно покадаврит – будет здорово..

сумну мелодiю почуяла душа,
десь - пiдлий страх, вдалi - iсточник свiту..
нiч зорi сiэ, тiльки ни гроша
я не сплатив би за хмiльну планету..
наймовірніше, шо велiкiх змiн
ми не побачiм в iнших мирозданнях,
ось це и остается: до годин
шукати місце – сердцу паркування..