Ранок

Еклер
Місяць на небі, сонце міняе,
вітер ласкавій гілля колише.
Навколо мене нікого немае.
А я зачаровано слухаю тишу.

У день не можливо почути природу
І спокій відчути, ранковий , чудесний.
Мов в дзеркало верби дивляться в воду.
Під звуки пташиного диво-оркестру.