Вальс

Иннокентий Флик
Цей дощ затяжний і надовго.
Шурхочуть краплини по вухах
Неквапним англійським бостоном
По вухах, по вухах, по вухах.

На шиї краплини намиста.
Наповнені блиском перлини.
Цей вальс незабутньо краплинний.
Перлини. Перлини. Перлини.

В ефірнім димку органзовім
Біліють молочно-коктельні
Ці плечі нагадують піну
Коктельну, коктельну, коктельну.

Простягую руку назустріч.
В червонім гипюрі долоня
Ляга у довірі зворушній
В долоню, долоню, долоню.

Твою відчуваючи близькість,
Незмога здолати первинне
Падіння таке неминуче
Первинне, первинне, первинне.

В обіймах таких неосяжних
Відносить від берега хвиля
Наш поступ такий далечущий,
Як хвиля, як хвиля, як хвиля.

Ця хвиля назад повертає
Та нас піднімає угору
Твоя лебедина омана
Угору, угору, угору.

Два лебеді: білий та чорний.
Паркет голубий і кохання.
Цей дощ затяжний і надовго
Кохання, кохання, кохання.