Зозуля на укр. языке

Ольга Скворцова
Сидить зозуля на суку
Та все „ку-ку, ку-ку, ку-ку”.
Ти, зозуленько, скажи,
Скільки років жить мені?
Ну, зозуля кукувати –
Щедро роки дарувати.
10..., 20..., 40..., 100.
Якщо зараз мені 8 –
Буду жити я 108!
Хіба довго так живуть?
Хочу я всю правду чуть.
Ти, зозуле, не шуткуй,
Ти гарненько поміркуй.
А зозуля – „шуг” – злетіла –
І в діброву полетіла...