Я иду к тебе

Оксана Файрушина
Это,
кажется,
вальс нескончаемый —
я лечу тебе
через
отчаянье.
Я иду к тебе
через
сомнения,
через радость
тепла,
изумление.
Я иду
ради
чуда,
мгновения...
и прощального
прикосновения.