Away

Королева Льда
 

Away

That hurt

Don’t do us apart

 

Away

I won

Don’t get me wrong

 

Away

I won’t cry

When you’ll die

 

Away

I’m not strong

This was so long

 

Away

I’ve drown

Now I’m all alone

 

Away

That hurt

Don’t do us apart