Маленький Принц

Шмидт
Твої знесилені криваві корогви,
Як голуби поранені, упали
На рейки мого ранку, що як рись
Біжить у ніч по роковому колу.

Ти ж так хотів розп"яття, тож урви
Журбу мого життя -
                Розсип коралі.
Мого намиста.
            І дивись, ДИВИСЬ,
Як їх визбирую з-під ніг твоїх
                і з болем
Прощаюся, порушуючи гру
Тіней і світла,
               Роздираю грати!
...Розмито фарби виром почуттів,
І лінії спливають по долоні...
Попереду безкрайній степ.
                Беру
Тебе за руку - ми йдемо вмирати,
Бо зрушено гармонію життів -
Твоя троянда не зросте у лоні
Порожньому, позбавленому снів...
Маленький Принце, ти ЦЬОГО хотів?!