н ж торка ться душ!

Аторваный Палец
Відчай
Холод
Чу!..
чи чуєш
Чи
покличеш
зміниш
все
Сумно
тихо
раптом
лихо
сон в мені
несе
рука
Чия?
твоя – моя?..
Стоп
що ти робиш
що ти ріжеш
я жива
німа
Чи це я сама?
Жах
У моїх-не моїх
очях
аж
розрізала до кісток
шок
Лежу
піді мною земля
Чи це я
Наді мною
світло
зимових ліхтарів
Викличте
лікарів
Бо вже ріжу я собі
шию
груди
Допоможіть мені
люди…
____
Бач чи…
ніж торкається душі!