Бiлi хмари-лебедi...

Грабовый Олег
                Бiлi хмари-лебедi -
                Линуть вдалечiнь.
                I я з ними начебто,
                Полетiв в ту синь.

                Хмари-лебедi летять,
                Я гукаю їм,    .
                I прошу  їх передать,
                Мiй привiт геть всiм.

                Ви вiзьмiть мої слова,
                Бiлi поштарi.
                Понесiть їх щоб почула
                Мила на зорi.

                Нехай чує, нехай зна,
                Що її люблю.
                Бо вона в мене одна
                I тому не сплю.

                Бiлi хмари-лебедi
                Линуть в далечiнь...