М й ос нн й коктейль

Amsterdam
Мій осінній коктейль - какао,
Мій осінній досвід - любов,
Твоє серце - моє лекало,
Твоя ніжність - моє let's go

Ця тихенька ранкова ніжність,
Та забута туга ночей
Повертають криком у вічність
Та не чують наших hey-hey.

Три походи у світ широкий,
Три затихлі зграї дощів.
Ти забудеш про сміх глибокий.
Я забуду про time to leave...