Хай серце тво трепещить за мною

Заюня
Хай серце твоє трепещить за мною,
Як материне серце за дочко.
Кричи, реви, та плач замною
Як небо криється грозою.
І одягну я плеття біле,
І небо буде світло-сіре,
І скажем ми с тобою разом “так”
Та полетим в життя нове немов дівчисько та юнак.