Мо почуття до тебе

Заюня
Я  хочу  до Львова
Я хочу до нього
Я хочу твої руки
І твої поцілунки.

Мені потрібні твої ласки,
Я не хочу чути твої сказки.
І хай це буде жахливо,
А іноді навіть не можливо.

Твої іскристі очі
Вони так до мене завжди охочі.
Твої  бурхливі надії
Вони здаються мені неможлві.

Твоі ласкаві ніжні слова
Вони зігрівають, як тепла вода
Мене несе бурхливих почуттів течія
І я навіки буду твоя.

Ти знову далеко
Як внебі лелека
І піднімаєш руки до неба
Ти розумієш, що більше нічого не треба!

Сонце моє світи для мене
Гром грими посеред неба
Блискавка освіти шлях для мене
А я буду завжди його найбільша потреба.