Вiд себе - вiд тебе - до тебе

Мария Айлен
Із листочком листочок шепочеться,
Сивий вітер мене обійма;
Стільки років ішла від самотності –
А самотність у серці жила,
І від себе втекти не змогла.
Від себе – від тебе – до тебе…
Шлях по колу. Чи в пекло, чи в рай?
Сонце з синього-синього неба,
Сонце-радість і сонце-печаль.
Я проходжу крізь арку дерев.
Знову місто і знову – сама.
І я знову тягнуся до тебе.
Прости, серце! Знов біль принесла… 2.07.04