Кабы ведьмой я была

Марина Львовна Новикова
Лиза Лещинска

Кабы ведьмой я была,
На метле б летала.
Сердце гордое твое
Я б околдовала.

Не смотрел бы никуда -
Только в мои очи.
А в глазах одна мечта
Про безумства ночи.

Сердце полное огня -
О любви б молило
Кабы ведьмой я была,
Что б я натворила!

ОРИГИНАЛ:

Якби відьмою була,
Я б на помелі літала.
Твоє серце непокірне
Я б собі причарувала.

Не дивився б ні на кого-
Тільки в мої очі.
А в очах горіла б мрія
Про безсонні ночі.

Твоє серце жаром повне -
Кохання б молило.
Ой! Якби я була відьма,
Щоб я наробила!