Yellow leaves

Мирабель Ларни
I haven’t seen for ages
These yellow leaves.
I’m turning over pages
Of sleeping dreams.

I’m thinking of the valleys
Where I haven’t been,
Of forests, meadows, prairies
From my old dream.

I’m thinking and I’m dreaming
I’m far away
Not noticing even
A coming day,

Not noticing even
That leaves have changed,
And I’m turning over
My last green page.