А ТИ ДОСI

Лученко Святослава
А ти досі за тими
Скляними дверима
Слід порожніх дзеркал
Відблиск дива за мить
Згине
Мов цілунок незримий,
Пташка випурхне з рук
Звук порожнього серця
З ними
В осінь
.........
А ти досі...

12.11.2004 р.

©2004 Святослава Лученко