сни, ,

Наталья Демина
Це час невпинності і руху,
період зламаних світанків,
це страх схопити мить за руку,
згадати ще раз про розлуку,
високі хвилі ультразвуку,
це пошук спокою постійний
і заважають товсті стіни,
і стримують минулі тіні,
не досягнути інший вимір,
знайомі кольори картини,
щоразу дивлячись угору
скидаєш оберти свої,
шалені дні, повільні дії,
і тліють як завжди всі мрії,
і плутаються довгі сни,,