Просто

Наталья Демина
Сливові очі за стіною твоїх задимлених думок,
Хитаєш дивно головою, за кроком йде наступний крок.
Ти запозичив образ зірки, в моїй уяві що горить,
Знайомства нашого уривки запам’ятаються як мить.
І більше я вже не побачу сливовий погляд твій ясний,
Як не везе, то вже добряче. Ти просто був, і був не мій.