Рызьмы-37

Андрей Белл
Все рызьмы составлены в соавторстве с Биллом М.

Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)

Kefir is made by kaffirs

Acupuncture – acute puncture

Boxer shorts rebellion

Buxom – winsome

Bread and Circassians – panem et circens (хлеба и зрелищ)

Slovaks – slow VAX

Mutually assured distraction

Acadian (Akkadian) Academy

Рыдактор (редактор)

Rediski March – марш Радецкого

Budge it (Budget)

Czeched and Slovaked

Stoned guest ("Каменный Гость" Пушкина)

Sartоrial elegance/eloquence

Panel #5 (perfume, Chanelle)

To a Chinaman:  “Kaкaя сегодня пАгода?” 

Cameradery – photogs’ union

To curry favor

Rear pansy – l’arriere pensеe

Pogoda – pagoda

Perduction of differences