дивлюсь i бачу

Валентина Силава
*  *  *

Дивлюсь і бачу,
слухаю і чую:
де зорі шепчуться,
де вітер ніч ночує.
Де хвилі берег
без кінця цілують,
кохання молять -
він якби й не чує.
Де чайка плаче,
долю проклинає
і морю сивому
журбою серце крає.
В твоє мовчання,
в тишу знов вдивляюсь,
вслухаюсь серцем -
я Тебе чекаю....