Слово

Алеся Василенко
Слово. Крапка.
Слово. Знак оклику!
Тиша… І знову
Слово. Окрик!..

Небо журиться.
Небо – вже втрачене.
Сльози? Не треба…
Очі… бачили.

Постать… зламана.
Постать. Не дивиться.
Ранок… Шоста…
Серце зупиниться…