Роберт Геррик 1591-1674 Её глаза

Лукьянов Александр Викторович
Роберт Геррик (1591-1674)

Её глаза

Её глаза,
Как небеса;
Вращает эти сферы
Совсем дитя,
Полушутя,
Как Разум нашей веры.

Robert Herrick (1591-1674)

UPON HER EYES

Clear are her eyes,
Like purest skies;
Discovering from thence
A baby there
That turns each sphere,
Like an Intelligence.