Дерево ейдосонорний текст

Валео Лученко
Дерево, миле дерево
Коріння твого прядиво -
Диво в землі сховане

Стовбур шумить соками,
Кроною вітер спійманий
Птахом кигиче злякано

Листя співає рунами
Шепіт молитв згадує
Гай віковічний Києва

©2004 Автор: Валентин Лученко