I стала

Ольга Сущева
               

                В сполуку –
                хист та непокору.
                Ще.
                Цвяхи,
                біль -
                несамовито.
                Замало.
                Муку.
                Ще.
                "ти – порох".
                Щоб так
                хотілося любити.