Лист

Наталья Демина
Пелюстку чудної троянди
нехай тобі цей лист несе,
із нею крапельку кохання
мого до тебе забере,
ти зрозумій мій лист коректний,
якщо захочеш - збережи,
це просто дивний, неозорий
і дуже ніжний сплеск душі,
можливо, трохи загадковий,
та не хвилюйся і візьми
собі на згадку пелюсточок,
цей клаптик вічної краси,
він подарує тобі дотик
мого нестримного тепла,
емоцій довгая ріка
нехай несе тебе у вирій
шалених мрій. Усьо. Пока.