Львв

Наталья Демина
Місто контрастно стареньких будинків,
Роком тридцятим помічені стінки,
Ратуша спокою неба сягає,
Китайських статуй на будинках немає,
Дзиґою манять рибі солоні,
Лінії вулиць як на долоні,
Світлом і тінню діляться люди,
Чай лісовий пропонують усюди,
До мушкетерів шановні вірмени,
Дме старовинним мистецтвом на мене,
Лялькою бавляться люди дорослі,
З пивом під музику кидають кості,
Враження перші велико-могутні,
Нас зустрічають розгублені будні,.